Масажен стол Tokuyo TC-677 3D ZeroGravity с нагряване

Масажен стол Zero Gravity Tokuyo TC-677
 • НАЛИЧНОСТ В наличност
 • ГАРАНЦИЯ 3 години
 • ТРАНСПОРТ безплатно
 • УДЪЛЖАВАНЕ
  НА ГАРАНЦИЯ да
 • ДОСТАВКА
  48 часа
 • ПРОИЗВОДИТЕЛ
  Tokuyo
Позвънете сега на номер:
0888 637 756
Поискай цена сега

Подобрява съня и отпуска тялото.

Масажният стол Tokuyo TC-677 помага за премахването на стреса и облекчава мускулната скованост. Приятно изживяване за масаж, който се фокусира върху релаксиране на талията и бедрата. Масажният стол Tokuyo TK 677 е най-добрият избор за тези, които страдат от безсъние, помагайки за повишаване на качеството на съня. Забравете за ежедневните проблеми с техниките за масаж чрез удари и месене, които ще отпуснат напрежението чрез разтягане, подобрявайки кръвообращението.

Силен или чувствителен 3D масаж. Изберете!

Независимо дали желаете интензивен масаж на цялото тяло, който ще възстанови енергията Ви само за няколко минути или чувствителен, лек масаж, луксозно ВИП лечение, модел TC 677 е идеалният избор за Вас.

rolki-3d Tokuyo TC-677

Масаж на ръцете с вертикални въздушни възглавници.

Новият Tokuyo TC-677 има подобрения при масажът на ръцете. Масажните възглавници са разположени вертикално, така че поставянето на ръцете в предназначените пространства стаsва по-удобно, а масажа на предмишниците е по-ефективен. Този вид масаж на ръцете започна да бъде използван от все повече производители, тъй като във вертикалното положение ефективността на въздушните възглавници е по-висока.

Масаж на ръцете с вертикални въздушни възглавници.
Zero gravity Tokuyo TC-677

3 Масажни позиции Нулева гравитация

Масажът в позиция нулева гравитация отпуска тялото, съответства на позицията за масаж на тялото, чрез едно натискане на бутона, гърба и раменете са едновременно позиционирани в позиция нулева гравитацията, най-ниското положение е от 70 градуса, след което влиза в правилното положение за масаж. Масажните ролки имат много по-добър контакт с лумбалната зона, което позволява на цялото тяло да се наслади на правилна позиция за масаж. Изпитайте нов начин за масаж с нулева гравитация. Устройството може да се регулира до три позиции.

Устойчиви материали.

Заедно с подобренията по механично отношение бяха подобрени и използваните материали. Външната страна на стола е облечена в материал наподобяващ змийска кожа, така че материалът не се надрасква, не задържа прах и не се поврежда с течение на времето. Този вид материал беше въведен наскоро (в края на 2015 г.) при гама Tokuyo и iRest, и е изключително приятен на допир. Освен това стола е естетически по-привлекателен и по-устойчиви на интензивен трафик.

Устойчиви материали
Tokuyo-TC-677

LCD дистанционно управление. Много лесно за употреба

TC-677 е оборудван с дистанционно управление много лесно за употреба, лесен достъп до бутоните. Дистанционното управление се поставя в отделен джоб, защитен от прах. Също така за дистанционно управление е много интуитивно и лесно за употреба, дори и без да се изучава ръководство. Има един един от най-големите екрани (5”), за да Ви позволи лесно да преглеждате и активирате функциите на креслото.

Масаж на краката с ролки и въздушни възглавници

Въздушни възглавници под формата на обувка обгръщат краката, глезените и стъпалата, предоставяйки масаж на точките zusanli (области, участващи в процеса на акупунктура за лечение на стомашни проблеми и увреждания на стомашната лигавица).

Начинът на масаж се извършва чрез редуване на стискащи и отпускащи действия, предоставяйки Ви спокойно тяло.

Масаж на краката с ролки и въздушни възглавници

Извита шина във форма на „L”

Столът има уникална технология, която включва извита шина под формата на “L”, резултат от дългосрочно проучване, съчетавайки най-новите познания в областта.

Радиус на масаж

Радиуса за масаж е от 120 см, позволявайки Ви да се възползвате от персонализиран масаж от главата до петите, от врата до четириглавия бедрен мускул. Този стол има една от най-дългите шини за масаж, поради което масажира най-голямата вертикална повархносто на гърба и седалището

Извита шина във форма на „L”

Важни функции

Масаж на врата

Ежедневният масаж може да предотврати цервикална спондилоза, главоболие и мозъчно-съдови заболявания.

Помага на кръвообращението

Масажът е предназначен да разшири кръвоносните съдове, да помогне на кръвообращението на тялото и подобряване на способността на миокарда да доставя кислород, увеличава капацитета на функциите на сърцето.

Психично здраве

Масажът може да подобри проблемите свързани със стрес, релаксирайки тялото и ума, което води до подобряване на физическите функции.

Пневматичен масаж на раменете

Главната причина за болките в раменете се дължи на факта, че потокът на кръвта в зоната на врата не се извършва правилно. След като направите пневматичен масаж на раменете, ще почувствате, че болките изчезват.

Пневматичен масаж на ръцете

Често използваме мишката на компютъра по време на работа и по този начин се появяват болките в китките, но новото поколение на пневматичен масаж може да облекчи болките в китките.

Подвижна възглавница

Устройството за масаж, за да се повиши нивото на комфорт, е проектирано с подвижна възглавница, ако желаете ефектът на масажа да бъде по-силен можете да отстраните възглавницата, така че в процеса на масаж можете да се насладите на още по-ободрителен ефект.

Изпъкнали точки за масаж на ходилата

Изпъкналите точки, предназначени за масажиране на краката, създадени специално според метода на масаж приет от професионални масажисти, се извършва масаж на стъпалата на точките yongquan, независимо дали масажът е лек и фиксиран или прогресивно силен, и двата предоставят комфорт.

Пневматичен масаж на прасците и ходилата

Това устройство използва въздушни възглавници с висока мощност, разпределяйки различно въздушно налягане от прасците до ходилата, като по този начин намалява напрежението, което се усеща в краката, намалявайки чувството за отпадналост на краката. Масажът може да се осъществи чрез метода за масаж с ролки или пневматичен масаж.

Ергономичен дизайн

С прецизен ергономичен дизайн, в S-образна форма, следва прецизно гръбначния стълб.

Професионален масажист

Имитиращ движенията на професионален масажист, обхващайки напълно краката и ходилата. Успокояващо преживяване, тип "Спа".

нагряване Tokuyo TC-677

Инфрачервено нагряване на базата на въглеродни влакна

Често масажът води до релаксиране на хората, подобрявайки по този начин качеството на съня и физическите функции. Функцията за нагряване на гърба и краката допълват тези функции, така Tokuyo TC-677 се различава от другите масажни столове.

Премахва усещането за студ и болка.

Нагревателната функция за гърба от 40º - 50º С, премахва усещането за студ и болките в гърба. Дължината на инфрачервените лъчи съвпада с дължината на вълните на човешкото тяло, което позволява на енергията да се абсорбира от клетките, активирайки ги и стимулирайки метаболизма.

Комплект от професионални масажни процедури

Може да се използва от различни хора и по различно време на деня

Специфичните процедури за сутришен, следобеден масаж и масаж за подобряване на съня имат способността да разрешат физическите и психически нужди през целия ден.

Стимулиращ ръчен масаж

Стимулиращият ръчен масаж може да бъде регулиран в посока нагоре и надолу, разполага с 4 задвижващи ролки, има способността да осигури комфорт. Фрикция, масаж с удари, масаж фрикция и удари, масаж на зони, фиксиран масаж.

Масаж фрикция

Проектиран да имитира масажът чрез фрикции с пръсти, има за цел да разтрива избраната област на масажиране.

Масаж с удари

Скоростта на ударите може да бъде регулирана, осигурява различни видове масаж в зависимост от индивидуалните нужди.

Масаж фрикция с удари

Едновременно могат да бъдат извършени фрикции и удари, по този начин осигурява различна интензивност на масаж в зависимост от индивидуалните нужди.

Масаж на зони

Различни зони могат да бъдат избрани, масажът може да бъде извършен в различни позиции.

Фиксиран масаж

Когато масажните ролки се движат нагоре-надолу, бутона за избор може да бъде спрян, за да се извърши масаж на определена зона.

Промяна на позицията на масажните ролки

Движението на масажните ролки е от 3 скорости и ширина от 3 степени. Нагласете разстоянието между две масажни ролки, може да се регулира на три нива: тясно, средно и широко.

Интензивност

Интензивността на масажа може да се настройва в зависимост от масажираната област. Настройката на масажа е на 3 нива.

Топлина

Масаж с допълнение на топлина - включете или изключите нагревателната функция на стола.

Технически спецификации и характеристики

Масаж по цялата повърхност на гърба Да. В "L"
Автоматична настройка на височината за масаж на гърба Да
Електрически наклоняема облегалка Да
Електрически наклоняема приставка за масаж на краката Да. 12 cm
Ролки за масаж на гърба 3D.
Ролки за масаж на ходилата Да
Рефлексотерапия (масаж на ходилата) Да
Тапицерия Еко кожа, антибактериална.
Ел. захранване 220 - 230V
Препоръчителна височина на потребителя прибл. 155 - 210 см
Тегло на стола (кг) 98 кг
Максимално тегло на потребителя (кг) 140 кг
Дължина на ролките 120 см
Дистанционно управление LCD Да
Размери на стола в "изправено" положение прибл. 125 x 75 x 128 см
Размерите на стола в "наклонено" положение прибл. 170 x 75 x 86 см
Масажен стол Tokuyo TC-677

Други налични цветове на масажния стол Tokuyo TC-677.

Столът се предлага и в други цветове. В зависимост от пространството и декора можете да изберете цветът, който Ви подхожда най-добре.

Поискай цена сега
Tokuyo-TC-677

Какво казват клиентите за Tokuyo TC6-77?

Много доволен!
- от , февруари 2017 5/5 точки
"Благодарен съм за удоволствието, което масажният стол ни доставя вкъщи!"

Оценка: 5 от 5, дадена от 1 клиенти

Цялата информация, показана на www.komoder.bg е собственост на МАСАЖНИ СТОЛОВЕ БЪЛГАРИЯ - ЕООД
™ Търговска марка Komoder. Съдържанието на този уеб сайт може да бъде обект на авторско право
Оферти на разположение до изчерпване на количествата