Японски масажен стол Inada Duet Zero Gravity - единственият масажен стол с 8 масажни ролки за постоянен контакт с потребителя. Произведен в Япония от Inada - световният лидер от 1962г.

Inada Duet
 • НАЛИЧНОСТ В наличност
 • ГАРАНЦИЯ 3 години
 • ТРАНСПОРТ безплатно
 • УДЪЛЖАВАНЕ
  НА ГАРАНЦИЯ да
 • ДОСТАВКА
  48 часа
 • ПРОИЗВОДИТЕЛ
  Inada
Позвънете сега на номер:
0883 637 756
Поискайте цени за април

INADA DUET Zero Gravity

Няма друг масажен стол на пазара като този! Масажният стол Inada Duet Zero Gravity е много специален юбилеен модел от Inada пуснат по случай 50 годишнината.

Двойна система на двигатели. Технология 8 оси.

Това е единственият масажен стол в света, който е оборудвана с двойни двигатели, също така е единствения масажен стол в света, снабден с най-новите технологии от 8 оси, което Ви предоставя още повече и по-разнообразни движения за масаж на Вашето тяло. Уникалният и невероятен масажен стол Inada за цялото тяло е от съществено значение за тези, които търсят цялостен масаж на тяло, наистина автентичен, за освобождаване на скованост в мускулите, възстановяване и премахване на стреса, по отношение на комфорта, който предлага наклоненото положение Zero Gravity (нулева гравитация), при което можете да се отпуснете напълно.

структура на масаж при Inada Duet
Unicredit

Ново изобретение двигател w1

Интелигентна система за масаж на 8-оси
Първата “интелигентна система за масаж на 8-оси” от тази сфера извършва самостоятелни движения за подходяща терапия по отношение на количеството, от двете страни (лява-дясна), освен традиционните движения нагоре-надолу и функцията “push out” (изтласкване навън) в посоките дясно-ляво и напред-назад, която позволява извършването на масаж за мускулната скованост, която може да бъде различна от двете страни (лява и дяснa), във функция от лицето и неговата телесна структура.

Как действа масажа на 8 оси?
Интелигентната система за масаж 8 оси предоставя процедура за масаж, който се доближава до масажа извършен от ръцете на професионален масажист, масажирайки здраво тилните мускулите, трапецовидните мускули, раменните мускули, ромбовидните мускули, гръбначните мускули, пириформния мускул и големите мускули на седалището, от горната част на тялото към центъра на тялото.

Масажен стол Inada Duet

двигател w2 - Кръгов механизъм за дълбок масаж

Двигателят W2 може да извършва масаж "hamstring" на долната част на тялото, чрез месене с два пръста. “Кръговият механизъм за дълбок масаж”, който има общо 48 части, симулиращи масажа извършван с върха на пръстите, наподобява движенията на месене с два пръста извършени от професионален масажист. Масажира основните мускули (hamstring *) в задната част на бедрото, както и бедрения мускул бицепс феморис, мускулите полумембранен и semitendinosus, което не би могло да бъде постигнато чрез обикновен масаж с въздушно налягане.

Масажен стол Inada Duet
Масажен стол Inada Duet

Позиция на масаж, от "равна" до "нулева гравитация"

Идеалното лечение с помощта на масажен стол посочва как да освободите цялото Ви тяло, като същевременно намали тежестта и как да бъде извършен правилно масажа в съответствие с "S-образна линия" на тялото. Фамилия Inada се фокусира върху нулевата гравитация "пост-гравитационното натоварване" чрез уникално проучване. Ние направихме възможно релаксиращ масаж в удобна позиция, която прилича на нулева гравитация, като целият стол поддържа тялото равномерно, за да намали натоварването върху мускулите.

Функции и видове масаж

Hamstrings

Масажира мускулите от задната част на бедрото (hamstring), чрез начин на месене с два пръста, които захващат мускула между тях. Масажира мускулите от задната част на бедрото (hamstring), както и бедрения мускул бицепс феморис, мускулите полумембранен и semitendinosus чрез метод за масаж с два пръста, които захващат мускулна между тях.

Hamstrings

Поток шиацу върху прасците.

Масажира прасците, също както биха захванати от ръка, прилагайки силни потоци тип шиацу, с помощта на въртящи се издатини.

Поток шиацу върху прасците.

Масаж на пръстите на краката

Масажира пръстите на краката, също както биха захванати от ръка, прилагайки шиацу на ходилата с помощта на въртящи се издатини, които действат с налягане и сила. В допълнение, масажира ходилата на краката с помощта на шест въртящи издатини, действащи с налягане и сила.

Масаж на пръстите на краката

Устройство за нагряване на ръцете

Масажира ръцете, прилагайки загряващ ефект върху върха на пръстите. Въздушните възглавници обгръщат внимателно зоната на ръцете, премахвайки сковаността на цялата ръка. В допълнение, "устройството за нагряване на ръцете”, предоставя релаксиране на тялото затопляйки ръцете.

Устройство за нагряване на ръцете

Масаж на врата

Държи стабилно основата на врата и я масажира с налягане и сила. Държи здраво основата на врата масажирайки я със силен натиск, който дава усещане за шиацу масаж. Изпъва врата както при накланяне на главата.

Масаж на врата

Масаж на раменете

Масажира обширно мускулите около плешките. Inada Duet масажира дълбоко мускулите в задната част на раменете, които лесно се сковават, чрез диагонални движение по периферията на плешките.

Масаж на раменете

Лумбален масаж

Масажира обширно лумбалната зона. Ролките се простират до около 20 см навън, за да масажират обширно лумбалната зона, до външните страни, които се изтощават лесно.

Лумбален масаж

Масаж на пириформените мускули

Масажира в дълбочина пириформените мускули, които се простират над седалищния нерв. Ролките, които се спускат до бедрата, масажират големите седалищни мускули (gluteus maximus) и пириформените мускули в близост до седалищния нерв.

Масаж на пириформените мускули

Удобството и внимание към всеки детайл

Мека кожа на елементите за ръката

Обръщаме повишено внимание върху компонентите, които можете да докоснете и да почувстате на допир.

Масажен стол Inada Duet

Джоб за дистанционното управление (тънък, елегантен)

Използвайте джоба от ляво или от дясно, в зависимост от Вашите предпочитания.

Масажен стол Inada Duet

Калъф за възглавница

Калъфът на възглавницата може да се почиства, колкото пъти е необходимо. Може да се пере в перална машина.

Масажен стол Inada Duet

Свободно използване на буферната възглавница

Възглавницата-буфер, която позволява регулиране на силата, упражнявана от въртящите се ролките и Ви позволява да оптимизирате комфорта на стола.

Масажен стол Inada Duet

Налични цветове

слонова кост
слонова кост
черен
черен
тъмносин
тъмносин
червен
червен
Масажен стол Inada Duet

Масаж според индивид, зона и скованост

Формата на горната част на тялото се различава от тази на долната част. За правилен масаж, е необходим специално проектиран механизъм, със специална форма. За неравномерната скованост причинена от деформация на тялото е важно двете страни (лява и дясна) да са масажирани интензивно. Какво решава този проблем веднъж завинаги е новият "двигател W”, който сме създали и разработили, и който позволява извършването на персонализиран масаж за потребителя.

Оптичният сензор намира автоматично оптималните шиацу точки

Системата с оптичен сензор за откриване на точките шиацу патентована от FAMILY INADA намира точно точките шиацу, които се различават при различните хора, в зависимост от типа на тялото, което позволява извършването на ефективен масаж чрез стимулиране на индивидуалните акупресурните точки.

Програми / Дистанционно

1. Full Body Quick (Цялото тяло - бърз)

Масаж от основата на главата до прасците чрез приближаване на точките за кратък период от време. Това е препоръчителна програма, когато искате да се освежите по време на работа или за един кратък период от време.

2. Full Body Relief (Отпускане на цялото тяло)

Уравновесен масаж на мускулите от основата на главата до прасците. Тази програма се препоръчва за ежедневна поддръжка на тялото и има за цел да премахне всекидневната умора.

Morning (Сутрин)

Извършва масаж върху артериалния поток с помощта на центростремителен метод, с цел да се пренасочи кръвообращението от крайниците към сърцето. Тази програма се препоръчва за активиране и събуждане на тялото.

4. Night (Вечер)

Масаж върху артериалния поток чрез центрофужен метод, с цел подпомагане на кръвообращението от сърцето към крайниците. Тази програма се препоръчва за успокояване и облекчаване на тялото.

5. Back Intensity Balance (Интензивен баланс на гърба)

Това е програма за масажиране на неравномерната скованост и се фокусира върху масаж на двете страни (лява и дяснa). Тази програма се препоръчва за хора с неравномерна скованост, причинена от ежедневните навици.

Фокусирани програми

Това е програма за интензивен масаж на уморените зони.

Back Intensity Balance (Интензивен баланс на гърба)

Извършва масаж, който се фокусира върху лявата или върху дясната част, имайки един бутон за дясна интензивност и друг бутон за лява интензивност.

Предпочитана програма

Изберете предпочитания масаж с механизъм за гърба или за краката. Може да се използва в комбинация с действие на месене, съответно с ролки.

Позволява масаж на стъпалата.

Позволява масаж на стъпалата.

Спецификации и технически характеристики

Име / номер на модел INADA DUET HCP-WG1000
Ел. захранване 100V - 230V AC (променлив ток) (50-60 Hz)
Потребление на ел. енергия 150 W (номинална консумация без нагревател: 12W)
Тапицерия Изкуствена кожа, полиестер
Ъгъл на наклон Прибл. между 118º - 153º от пода, непрекъснато движение (автоматичен накланяне)
Аксесоари Захранващ кабел, джоб за дистанционно, възглавница
Номер одобрение медицински уред 225AKBZX00065000
Производител медицинско устройството / Номер лиценз на дистрибутор 31B2X00003
Номерът на одобрение за медицинско устройство, издаден от Министерството на здравеопазването в Япония
Размери Масажен стол Inada Duet - razmeri
Размери Масажен стол Inada Duet - razmeri
Тегло на стола 80 кг
Проектиран и разработен Япония
Производител Inada Family Japan
Поискайте цени за април
Inada-Duet

Какво казват клиентите за Inada Duet?

Превъзходен масаж.
- От , януари 2018 5 5 точки

"Пробвал съм масажни столове, но Duet е много интересен. Масажът е приятен, но може да бъде по-силен, ако желаете. Масажът на прасците и краката е много добър. Като цяло сме много доволни от придобивката."

Струва си парите.
- От , януари 2018 5/5 точки

"Избрах японски масажен стол поради добре известни причини: качество, надеждност, дизайн. Много съм доволен от този стол и за масажа мога да кажа, че е много подходящ за това, за което желаех."

Супер!
- От , декември 2018 5/5 точки

"Купих и съм доволен. Не е най-евтиния продукт, но аз търсех качество, не ниска цена."

Оценка: 5 от 5, дадена от 3 клиенти

Правила за ползване на "бисквитки"

Цялата информация, показана на www.komoder.bg е собственост на "МАСАЖНИ СТОЛОВЕ БЪЛГАРИЯ" ЕООД
™ Търговска марка Komoder. Съдържанието на този уеб сайт може да бъде обект на авторско право
Оферти на разположение до изчерпване на количествата