Масажен стол Humantouch 1650

 • НАЛИЧНОСТ В наличност
 • ГАРАНЦИЯ 3 години
 • ТРАНСПОРТ безплатно
 • УДЪЛЖАВАНЕ
  НА ГАРАНЦИЯ да
 • ДОСТАВКА
  48 часа
 • ПРОИЗВОДИТЕЛ
  Humantouch
Позвънете сега на номер:
0888 637 756
Поискай цена сега

Класически дизайн.
Нагревателна система.

Елегантният дизайн на масажния стол Human Touch 1650 със стабилна форма, кожена тапицерия и ясни линии по които е очертан, се допълва от усъвършенствана система за масаж, която осигурява изключително релаксиране, а също има и терапевтичен ефект. Humantouch 1650 се препоръчва в случай на дискова херния и лумбална дископатия.

Система за откриване на акупунктурните точки

Освен масажните програми и функции, този стол е по-добър поради факта, че притежава нагревателна система и детектор на акупунктурните точки, като те водят до по-високо стъпало на ефикасност на масажа, почти до съвършенството.

Масажен стол Human Touch 1650

Важни функции

1. Масаж чрез затопляне

Два топлинни модула осигуряват затопляне на лумбалните мускули, намалявайки постепенно напрежението и мускулните болки. Топлината облекчава болката и отпуска мускулите, като ги подготвя за един интензивен масаж

2. Масаж на седалищната зона

Серия въздушни възглавници са разположени в седалищната област и извършват действия, изразяващи се в надуване-отдуване, стимулирайки основата на гръбначния стълб и бедрата, подобрявайки кръвообращението в долната част на тялото и общото здравословното състояние.

3. Ролков масаж

Гръбначният стълб се масажира чрез ролки, които се движат по него. Напрежението в обтегнатите шийни дискове се успокоява, а мускулите се съживяват лесно.

4. Масаж чрез леки удари

Симулира усещането за бързи удари с ръцете по мускулите на гърба, предоставяйки усещане на ревитализиране.

5. Масаж чрез натискане

Няколко ролки симулират лекия натиск на дланите. Създаден специално за релаксиране на мускулатурата

6. Масаж чрез месене

Масажен цикъл, чрез който се повтарят движения, напомнящи месене. Предлага максимален терапевтичен и дълбочинен ефект, който стимулира енергийния поток.

Масажен стол Human Touch 1650


Практичен и лесен за управление масажен стол

Персонализирането на масажа според предпочитанията на потребителя се изършва лесно, с помощта на дистанционното управление. Някои аспекти са замислени възможно най-практически, например дистанционното управление има бутони и отстрани, като по този начин ще има по-малък размер, лесeн за боравене

За да не забравяте никога къде сте го оставили и за да ви бъде винаги под ръка, столът е оборудван със страничен джоб, в който можете да го съхранявате.

Също така, приставката за крака ви позволява завъртането й на 360°, така че когато не използвате масажа за крака, да я завъртите с гладката част нагоре

8 предварително зададени масажни програми от по 15 минути

1. Ревитализиране на цялото тяло

Ревитализирането на цялото тяло, чрез нагревателна система. Тази програма включва 3-минутно загряване, 9 минути интензивен масаж и 3 минути охлаждане.

2. Терапия за гърба и за практикуващите спорт

Това е масаж чрез нагряване на гърба и краката, протичайки под формата на 3-минутно затопляне, 9 минути интензивен масаж и 3 ​​минути охлаждане. Идеален е за хора, които имат интензивна физическа активност, защото действа върху краката и гърба, най-изискваните области.

3. Терапия за краката и ханша

Изключително интензивен масаж, а интензивността се съхранява от началото на масажната сесия до края й, отстранявайки болката и усещането за тежест в краката.

4. Масаж на шията и раменете

Масажната програма за шията и раменете те кара да се чувстваш енергичен, премахвайки болката и напрежението в горната част на гърба, чрез ревитализиращ масаж, използвайки нагревателната система и тази за откриване на акупунктурните точки. Извършва се в 3-минутни затоплящи рунда, 9 минути интензивен масаж и 3 минути за връщане към нормалното.

5. Масаж „след работа”

Освежава сетиватата чрез лесноо отстраняване на мускулните възли и контракции, които възникват след труден работен ден, използвайки стречинг техниката и масаж, структуриран в 3-минутно загряване, 9-минутен масаж със среден интензитет, последван от 3-минутно охлаждане.

6. Масаж за сутринта

Този масаж, чрез нагревателна система, може да ви помогне, ако имате проблеми със събуждането или не се чувствате напълно отпочинали след нощния сън, като се осъществяват пак под формата на 3-минутно загряване, 9 минути интензивен масаж и 3 минути охлаждане

7. Масаж за вечерта

Това е масаж, който ви помага да освободите мускулното напрежение и умората, натрупани през деня. Препоръчва се за употреба преди лягане, за да спите по-дълбоко и спокойно.

8. Демонстративна система

Това е програма, по време на която потребителят да се зарадва от всички видове масаж и от всички масажни техники, с които разполага този стол.

Други функции

Система за откриване на акупунктурните точки

За да осигури по-ефикасен масаж, точно върху зоните, където имат нужда, този стол разполага със система, която сканира изцяло гърба, локализира точките на напрежение и после въздейства върху тях.

Възможност за регулиране интензивността на масажа

Задействайки бутон „Massage Comfort Number” от дистанционното управление, можете да нагласите силата на масажа, увеличавайки или намалявайки нивото според желанието и необходимостта.

Съсредоточаване на масажното действие

Можете да съсредоточите действието на масажа върху специфична зона на тялото, като регулирате местоположението на масажните ролки, в същото време можете да настроите включване на загряването.

Ръчен режим

Ръчният режим ви предоставя възможност за персонализирани масажи, осъществени според личните настройки.

Контрол – дистанционно управление

Настройките на масажната сесия са лесноосъществими, с помощта на дистанционното управление. Когато не го използвате, можете да го съхранявате в страничния джоб на стола, направен специално за това.

Авто-възстановяване

Това е функция, която предполага прекратяване на всички масажи, които се извършват, столът и неговите части се връщат в инициалната си позиция, само чрез натискането на един бутон.

Гласова система

Активирайки гласовата система чрез позициониране на бутона на гърба на стола на позиция „On”, всеки път, когато искате да имате достъп до автоматична програма или до системата за откирване на акупунктурните точки, ще получавате гласов отговор за потвърждаване.

Масаж на ръцете

Столът разполага със система за масаж чрез вибрациите на ръцете, вибрациите се активират или деактивират с помощта на дистанционното управление.

Въртяща приставка за масаж на краката

Въртящото устройство масажира прасците и ходилата, симулирайки движението на ръцете на професионален масажист, предоставяйки мощен триизмерен масаж на тази област. Също така, табуретката за краката може да се завърти на 360 градуса, така че когато не се използва за масажиране на краката, да се използва като поддържаща приставка или дори може да се отдели от стола.

Регулиране компонентите на стола

За да отговарят възможно на всички изисквания по предоставяне на най-ефективния масаж и най-правилната и удобна позиция, компонентите, като приставката за краката или височината на раменете, може да се коригират в зависимост от размерите на тялото на потребителя

Технически спецификации и характеристики

Ръчен режим Да
Масажни двигатели 3
Масаж чрез загряване Да
Ъгъл на наклон 105° - 165°
Тапицерия Еко кожа, антибактериална
Масажни техники Чрез ролки
Чрез леки удари
Чрез месене
Чрез свиване
Ел. реле 15 минути
Автоматичен контрол на сгъване Да
Система за улавяне на акупунктурните точки Да
Въздушни възглавници Да
Рефлексотерапия Да
Масаж на прасците и краката Да
Минимално разстояние спрямо стената 51cm
Максимално потребление на ел. енергия 200W
Масаж на ръцете Да
Масаж на седалището Да
Дистанционно управление Да
Място за главата Да - възглавница
Табуретка за краката Да
Колелца Да
Размери в нормална позиция (В х Ш х Д) (cm) Прибл. 124 х 101
Размери в сгъната позиция (В х Ш х Д) (см) Прибл. 66 х 96 х 203
Тегло на стола (kg) Прибл. 110kg
Ограничение на теглото на потребителя (kg) 135 kg
Ел. захранване 220 - 230V
ETL одобрение Да
Налични цветове Черен, шоколадов
Масажен стол Human Touch 1650

Признат и медицински препоръчан от Американската асоциация на ортопедичните хирурзи

Масажният стол Human Touch 1650 е признат и одобрен от Американската асоциация на ортопедичните хирурзи, най-голямата асоциация в света в тази област, която признава полезните действия на този модел за здравето.

Поискай цена сега
Humantouch-1650

Какво казват клиентите за този стол?

Много съм доволен!!!
- от , март 2014 5/5 точки
“Поставих го в хола, където имаме мебели от масивно дърво. Столът се вписва много добре. Имам известен опит в салон за масаж, нo мога да кажа, че масажът на креслото е по-силен, мога да го използвам както искам и това ми харесвам най-много. Благодаря на Komoder. Направих отличен избор.”

Бърза доставка!!!
- от , май, 2014 5/5 точки
“Получих този стол на следващия ден. Много е голям и програмите се различават много една от друга. Също така е ергономичен, защото приставката за краката се сгъва под стола.”

Оценка: 5 от 5, дадена от 2 клиенти

Масажни столове от същата гама

Цялата информация, показана на www.komoder.bg е собственост на МАСАЖНИ СТОЛОВЕ БЪЛГАРИЯ - ЕООД
™ Търговска марка Komoder. Съдържанието на този уеб сайт може да бъде обект на авторско право
Оферти на разположение до изчерпване на количествата